13 Haziran 2012 Çarşamba

Düzce'de Enerji Kesintisi

 

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.(SEDAŞ) Düzce Dağıtım Hatları Başmühendisliği tarafından Düzce'de tesis, bakım onarım ve TEİAŞ çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Haber: Düzce'de Enerji Kesintisi
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (Sedaş) Düzce Dağıtım Hatları Başmühendisliği tarafından Düzce'de tesis, bakım onarım ve TEİAŞ çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Düzce'de enerji kesintisi yapılacak. Sedaş Tarafından yapılan yazılı açıklamada kesinti ile ilgili şunlar aktarıldı.

"15 Haziran 2012 tarihinde 05: 30-06: 00 saatleri arasında Merkeze Bağlı Burhaniye, Nusrettin, Cedidiye ve Kültür Mahalleleri ile Beyköy Beldesinin Tamamı, Beyköy TOKİ, Çınardüzü, Karaçalı, Kaledibi, Kutlu, Dağdibi, Değirmenbaşı, Ovapınar, Güven, Uğur ve Büyükaçma Köyleri ile bu bölgelerde bulunan özel trafolar. 18 Haziran 2012 tarihinde 06: 00-07: 00 saatleri arasında Merkeze bağlı İhsaniye, Karadere Hasanağa, Şaziye, Üçyol, Fevziye, İslahiye Köyleri ile Emek İnşaat, Aluform Pekintaş, Haşep Kaplama, Termodin, Aybek Giyim, Günaydınlar Parke, Karaüç Çelik Yapı, Öztaş Mermer, Sayvan Mermer, Reytek Tütün, Alliance Tütün, Üçkardeşler, Kaya Orman Ürünleri, Maliler Petrol, Kuruoğlu Kerestecilik, Gölyaka Otoban Gişesi, Tuval Tekstil, Boncuk Triko, Abidinoğulları, Onur Plastik, Tolga Tekstil, Arın Orman Ürünleri, IR Emniyet'e Ait Özel Trafolar. 08: 30-10: 30 saatleri arasında Merkeze Bağlı Ağa Mahallesinin bir bölümü, Otluoğlu, Turaplar, B.Çiftlik, Ozanlar, K.Mehmetler, K.Ahmetler, H.Ahmetler Köyleri ile Hasan Kocabıyık, Abdurrahman Guzer ve Turkcell'e Ait Özel Trafolar. 19 Haziran 2012 ve 20 Haziran 2012 tarihlerinde 05: 30-07: 30 saatleri arasında Merkeze Bağlı Ağa Mahallesinin bir bölümü, Otluoğlu, Turaplar, B.Çiftlik, Ozanlar, K.Mehmetler, K.Ahmetler, H.Ahmetler Köyleri ile Hasan Kocabıyık, Abdurrahman Guzer ve Turkcell'e Ait Özel Trafolar."
Sedaş, enerji kesintileri sırasında abonelerin elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları, yapılan çalışmanın enerji kesintisinin bitim saatinden önce tamamlanması halinde ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce kesinti olan bölgelere enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları ve gerekli önlemlerini almaları konusunda da uyardı. - Düzce

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder