27 Haziran 2012 Çarşamba

Google eklentili gözlük tanıttı

 


Google artırılmış gerçeklik gözlükleri içine yaptığı araştırmanın detayları gösterdi. Bir posted Cam, fotoğraf ve bir kavram Video Project kısa bir giriş olan Google + sosyal ağı.Görüntüleri kullanıcıların sağ gözü manzarayı üzerinden bilgi yerleştiren bir mikrofon ve kısmen saydam video ekranı ile minimalist bir tasarım göstermektedir. Ürünün geliştiricileri fikri üzerine geri istediğini söyledi. Onlar cihaz satışı veya neye mal olacağını üzerine gidebileceği zaman hakkında herhangi bir gösterge vermedi. Firmanın deneysel laboratuvar - "Bizden bir grup ... Eğer an geri koyarak, sizin dünya keşfetmek ve paylaşmanıza yardımcı olan bu tür teknolojiyi, bir inşa etmek Projesi Cam başladı," Google X bir denildi. "Biz bir konuşma başlatmak ve değerli giriş öğrenmek istiyorum çünkü artık bu bilgiyi paylaşıyoruz."
Rehberli yürüyüşler
Video gözlük ilk hava, kendi konumu ve günlük randevuları hakkında bilgi içeren koymak zaman 14 farklı hizmetler sunan simgeler kullanıcıya sunulacak öneriyor.

O, bu hizmetleri birkaç, ya kullanıcı tarafından alınan bir eylem tetiklenir veya bulundukları durum ortaya
Filmin bir kullanıcı o boş bir duvara bakar ve akşam o pencereden dışarı baktığında yağmur yağacak% 10 şansı olduğunu ona uyarıyor bir tarihi vardır hatırlatması gösterir.
Google, gözlük metro hizmeti askıya alınır uyarmakVideo Aygıtın yerini belirli uyarılar sağlamaya yardımcı olmak için bir GPS çipi dahil olacağı belirtiliyor
Bir arkadaşı daha sonra gün içinde buluşmak için istemediğini soran bir yazı gönderdiğinde bir uyarı açılır. Kullanıcı, bir yanıt belirler, bir mikrofon sembolü çok onun bakış üzerine biner.
Diğer fonksiyonlar küçük oklar yolda onu tutmak ile kullanıcının hedefe giden bir yol gösteren Google Maps dahil, o arkadaşlarınızla paylaşmak için bir seçenek ve bir video konferans hizmeti ile bakarak ne bir fotoğraf çekmek için yeteneği.
Gözlük ayrıca kulaklık dahil etmek görünmüyor olsa da, müzik ve diğer ses duyulmasını sağlamak için gösterilir.
Shrink to fit
Orada bir "açık sır" olarak nitelendirerek bazı raporları ile proje hakkında spekülasyon çok olmuştur, fakat bu Google'ın üzerinde çalışmakta olduğu ne detayları onaylamıştır ilk kez vardı.
New York Times, daha önce gözlük ilk seti satışa devam edeceğini öne sürmüştü yıl sonundan önce 600 $ (£ 157 - - £ 378) - arasında bir yerde 250 $ için ancak uzmanlar teknolojisi hala olabilir video gösterilir söylemek pazarı için hazır olma kapalı bazı yolu.
Ama onların sürümleri kullanıcıların gözlük takılı ayrı işleme ve pil ekipman taşımak için gerekli çünkü ayrılmak oldu - Chris Green, Davies, Murphy Grubu, Avrupa'nın at müdürü teknoloji analisti gibi Kardeş gibi diğer teknoloji firmaları öncü kavramı yeltenmişti BBC'ye verdiği demeçte, .
"Artırılmış gerçeklik sistemleri ile kişiye özel reklam için büyük fırsatlar vardır - onlar dahili GPS konum izleme, özellikle de" dedi.
"Para kazanma fırsatları muazzam olacaktır - ama teknoloji daralan ve gerçekten taşınabilir veri alır ve işler bilgisayar alma ile ilgili büyük sorunlar hala vardır."
Google, gözlük mağazası haritasını gösterirGoogle, gözlük ürünleri mağazalarında bulunduğu kullanıcıların bulmanıza yardımcı olabileceğini ileri sürmektedir
Rival gözlük
Bu işe dahil elektronik küçültmek için nasıl çalışıyorsa Google rekabet olabilir.
2008 yılında, Apple patentli lazer tabanlı "baş görüntü sistemi monte" başka özellikleri arasındaki iPod'dan video akışı olabilir önerdi.
Daha yakın zamanlarda, Patent Bolt Sony ve Microsoft oluşturmak için patentli fikirler olduğunu açığa kullanıcıların gözleri üzerine gitmek için minyatür görüntüler .
Onlar, "oyun ve ötesi" uygun olarak tarif edildi.
Piyasa hazır hale gelmesi için Google daha önce fütüristik konseptleri yıllık detayları gösterdi.
Firma, Kaliforniya sokaklarında kendi kendine sürüş araba test ettiği 2010 yılında ilan - ama bu tür araçların satış başlayabilir zaman söylememişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder