22 Haziran 2012 Cuma

Fatih Projesi Paylaşımları



Sevgili arkadaşlar;

BT öğretmenleri Fatih projesi için ne düşünüyor, pilot okullarda görev yapan arkadaşlarımızın tecrübeleri, cihazların kullanımı, materyaller, projenin detayları ile ilgili paylaşımları bu başlıkta yapabiliriz.

Malesef proje bugün ki haliyle bilişim öğretmenlerini teğet geçiyor. Bende bir bilişim teknolojileri öğretmeni olarak durumdan memnun değilim, bu dışlanmışlığı hazmedemiyorum ama aynı zamanda her türlü olumsuzluğa rağmen ok yaydan fırlamış proje tüm hızıyla sürdürülüyor.

Bizim tepkimizin sebebini anlamayanlar çok fazla, çarşı herşeye karşı misali bizleri de projeye tamamen karşı sanan, herşeyiyle reddeden olarak görenler hiçte az değil. Madem ok yaydan fırlamış ben inanıyorum Bilişim Tek. Öğretmeni arkadaşlarımız herşeye rağmen okullara bu teknolojinin girmesine karşı değiller, bu teknoloji okullara girerken bilişim eğitiminin ve bilişim öğretmenlerinin kökünün kazınmasına, projede bize rol biçilmemesine karşılar.
Bu şartlarda biz bu fatih projesini kendi lehimize nasıl çeviririz, yapılan bu yatırımın fayda sağlamasına nasıl katkı yapabiliriz olumsuzlukların yanında bunları da düşünmek zorundayız.
Paylaşım yapmak isteyen arkadaşlarımız buyursunlar, iyi forumlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder