15 Haziran 2012 Cuma

İzmir'de 3 işçiyi elektrik çarptı

 

İzmir'de 3 işçiyi elektrik çarptı
Torbalı'da bulunan Alpkent Mahallesi'nde bir parkta bulunan elektrik direklerini eskisiyle yenisini değiştiren belediye işçilerine elektrik çarptı.


Olayda 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar önce Torbalı Devlet Hastanesi'ne ardından İzmir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayı duyan belediye işçileri hastaneye akın ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Yıldız Sivrikaya, Belediye Garaj Sorumlularından Yusuf Balık ile Park ve Bahçeler Müdürü Metin Gözütok da hastaneye geldiler

DÜŞEN DİREĞİ TUTMAK İSTERLERKEN YÜKSEK GERİLİM HATTINA ÇARILDILAR
Olay, Alpkent Mahalle muhtarlık binasının arkasında bulunan belediyeye ait parkta saat 14.45 sıralarında meydana geldi. Park içersinde çevre düzenlemesi yapan belediye işçileri, eski süs direklerinin yerine yenisini takmaya başladı. Bu sırada direklerden biri devrildi. Direği tutmaya çalışan Özgür Gündoğdu(36), Birol Tekin(37) ve Ufuk Tekin(24), direğin yüksek gerilim hattına değmesi sonucu çarpıldılar. Yaralılar bölgeye çağırılan ambulanslar ile Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Olayı duyan çok sayıda belediye işçisi arkadaşlarının durumunu öğrenmek için hastaneye akın etti.

YARALILARDAN BİRİ İTFAİYE AMİRİNİN KARDEŞİ

Yaralılardan Özgür Gündoğdu İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Birol Tekin Bozyaka Devlet Hastanesine, Ufuk Tekin ise Dokuz Eylül Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların vücutlarının çeşitli bölgelerinde yanıklar olduğu belirtildi. Yaralılardan Özgür Gündoğdu'nun Torbalı İtfaiye Amiri Özdemir Gündoğdu'nun kardeşi olduğu öğrenildi. Amir Gündoğdu da olay sonrası hastaneye gelenler arasındaydı. Yaralıların durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder