27 Haziran 2012 Çarşamba

Elektrik akımına kapılan çocuk öldü

 

Elektrik akımına kapılan çocuk öldü
Ataşehir'de aydınlatma direğinin elektrik akımına kapılan 14 yaşındaki Ömer Güneşçelik hayatını kaybetti.


Küçük çocuğun cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirilirken, ailesi yetkililerden şikayetçi olacaklarını ifade etti.

Olay, geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de bulunan Kayışdağı Sağlık Ocağı yakınında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; arkadaşlarıyla top oynayan Ömer Güneşçelik, topu sağlık ocağının bahçesine kaçırdı. Topu alıp arkadaşlarına geri atan Güneşçelik, bahçeden çıkarken kolunu aydınlatma direğine çarptı. Bu sırada elektrik akımına kapılan küçük çocuğun kalbi durdu.

Daha sonra kaldırıldığı hastanede 4 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi gören küçük çocuk kalbine yenik düştü. Ömer Güneşçelik'in cenazesi hastanede yapılan işlemlerin ardından bugün Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Çocuklarının cenazesi almak için bekleyen aile, yetkililerden şikayetçi olacaklarını belirtti.

Ömer Güneşçelik'in amcası Zakir Güneşçelik, "Yeğenim Ömer olay günü sokakta top oynuyor. Top oynarken top sağlık ocağının bahçesine kaçıyor. Topu alıp arkadaşlarına geri atıyor ve çıkarken kolu aydınlatma direğine çarpıyor. O anda akıma kapıyor. Biz hastaneye getirdiğimizde kalbi durmuştu. Dört gün yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımdan çıkamadı. Ondan öncede aynı yerde iki kişi akıma kapılıyor.

Onlar biraz daha şanslıydılar. Onların ayakları yere temas ettiği için ucuz atlattılar. Mahallenin de şikayetlerine rağmen Anadolu bölgesi elektrik yetkililerinden kimse gelip ilgilenmiyor. Yeğenim hayatını kaybettikten sonra elektrik direğini tamir ediyorlar. Biz sonuna kadar şikayetçi olacağız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder