25 Haziran 2012 Pazartesi

Telenity’nin yeni Mühendislik Operasyon Başkanı Coşkun Demir oldu

 




Telekomünikasyon şebekeleri için servis dağıtım, konum tabanlı servisler, sosyal medya, mobil pazarlama ve mesajlaşma alanlarında platform ve çözümler geliştiren Telenity, Global Mühendislik Operasyonundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Coşkun Demir’i atadı.
Telekomünikasyon sektöründeki 20 seneyi aşkın deneyimi BT, teknoloji, ürün yönetimi ve mühendislik konularında üst düzey yöneticilik ve planlama pozisyonlarını kapsayan Coşkun Demir, bugünden itibaren Telenity’deki yeni görevine başlayacak
. Telenity’den önce Vodafone’da hali hazırdaki ve yeni VAS sistemlerinin kapasite ve fonksiyonlarının planlanmasından; bütçe, proje yönetimi, ve tedarikçi yönetiminden sorumlu VAS Planlama Uzmanı olarak görev alan Demir, Bilkent Üniversitesi Bigisayar Mühendisliği ve Bilgi Bilimleri bölümünden Master of Science (MS) ve Bachelor of Science (BS) derecelerine sahip.
Yeni görevinde Telenity’nin müşteri ilişkileri ve desteği, ile iç ve dış bilişim teknolojileri fonksiyonlarından oluşan mühendislik operasyonu organizasyonunu yönetecek olan Demir, 20 yılı aşkın deneyimiyle iletişim ağı donanım üreticileri ve yazılım şirketlerindeki yönetim tecrübeleri ve öngörüsüyle katkıda bulunacak.
Konuyla ilgili konuşan Telenity CEO’su İlhan Bağören, Coşkun Demir’in daha önce Telenity’de yazılım direktörü olarak görev almış bir yönetici olmasının geçiş sürecini kısaltacağını söyledi. Bağören, müşterilerin telefon abonelerine sundukları hizmetlere yeni değerler katmayı amaçladıkları belirtirken, Demir’in geniş endüstri deneyiminden faydalanmak istediklerinin altını çizdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder